Известие

Collapse
No announcement yet.

Тапицерия на тавана на купето на 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тапицерия на тавана на купето на 146

Привет на всички,

Имам странен проблем и немога да намеря решение. Тапицерията на тавана се отлепи на доста места по специално около ръкохватките и сенниците. Дойде ми някаква идея, спринцовка и да инжектирам малко безцветен силикон, но започвам да се разубеждавам от опасност от петна и т.н.
    Някой да има подобен проблем и съответно решение
    Благодаря. Лек ден
    |ALFA ROMEO 156| :: |1.9 JTD, 115hp| :: |Sportwagon| :: |2003|::

не е странен проблема ти , по скоро е масов при тия коли
    тва дето ти е хруманало е най-лесния и евтин вариант петна ще останант ама ти си решаваш
    другият вариант е тапицер , 150-200 лв

Comment

потърси, някъде имаше в раздела тема "кожен салон" и там има дадени адреси на тапицери... В сайтовете им има и цени... На мене за 2 предни врати ми искаха 80 лв. и три дни работа...
      Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

Благодаря. И аз мислех, че тапицера няма да ми се размине

Comment

Аз проблема го реших като си намерих от една блъсната ТС тапицерията на тавана. Там не са с плат като на боксера ами с една твърда кора.
          Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
          Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
          Audi A4 1.9 TDI

Comment

Колко пари ти взеха за кората на тавана?
            Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
            За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

И аз имах същия проблем.Преди месец я закарах при едни тапицери в Гео Милев.За 120 лв с демонтаж ,монтаж и всичко останало направиха тавана по добре от чисто нов/имам в предвид с по-хубава материя/.Горещо ги препоръчвам и ще им потърся кординатите.
              Alfa Romeo 145 1,6 Boxer 95g.

Comment

Кората я взех за 80 кинта,от на iskrev блъснатата 145-ца.
                Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                Audi A4 1.9 TDI

Comment

Проблема го реших с тапицер и съответно претапициране на тавана с нов плат и така заспа. Просто исках да споделя, които го интересува и има същия проблем, човека работи много добре няма дрънкащи пласмасатии и прочие и цялата процедура е за около 3 - 4 дни и ми костваше 140 лв всичко труд материали, телефона му е 0887 318 010, Симеоновско шосе малко след премиум кар посока околомръсното...

Лек ден на всички

Comment

Дотук добре, колега, ама кви са тия 3-4 дни? Би трябвало да го направят за максимум 2 дни, ако лепилото съхне бавно.

Аз моя направо го смених, взех от колегата Alfaromeo втора употреба тапициран перфектен таван. Смяната стана точно за 2 часа без да бързам. Сега си имам перфектен оригинален (за 146ti ) таван и му се кефя.
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                    X